Dental Simic
[ Home ] [ Kontakt ] [ O nama ]

Ulica : Baba Višnjina 49
11000 Beograd
tel : 011.3449.459
tel : 011.3447.927
fax : 011.3440.327
email : ordinacijasimic@gmail.com

Ulica : Koče Kapetana 39
11000 Beograd
tel : 011.2444.164
tax : 011.2447.430
email : ordinacijasimic@gmail.com

 
 
 

 

Beljenje zuba

Danas je beljenje zuba postala priznata profesionalna procedura. Moguće je beleti sve prirodne zube vitalne i devitalizovane. U ordinaciji "Simić" primenjujemo različite tehnike beljenja zuba.

1) Tehnika beljenja u samoj ordinaciji gde u tretmanu od jednog sata sa posebnim svetski najbolje priznatim materijalima dolazi do trenutnog izbeljivanja sa produzenim dejstvom.

 

2) kućna tehnika-gde Vam se u ordinaciji napravi posebna" guma za zube" i dobijete materijal-gel koji koristite kući te već u periodu od jednog meseca dolazi do promene boje.

3) Kombinacija obe tehnike

 

Izbor tehnike zavisi od želje pacijenta i prebojenosti zuba.

početak stranice

 

Estetski ispuni

Dugogodišnji rad i iskustvo ordinacije "Simić" u ovoj grani je pokazalo da je pored našeg rada kao najbitnijeg faktora drugi najbitniji faktor kvalitet materijala koji se koristi. U ordinaciji "Simić" se koriste svetski najkvalitetniji materijali što nam danas pruža nesagledive mogućnosti.

početak stranice

 

Polomljeni zubi

početak stranice

 

Bezmetalna keramika

Postoje različite osnove za bezmetalnu keramiku. U zavisnosti u zavisnosti od indikacija zavisi i vrsta "kapice" za bezmetalnu keramiku.

"Kapica" za prednje zube je najtanja sa mogućnošću za najbolju transapareciju. Tehnička izrada takvih kapica se vrši u Švedskoj.

početak stranice

 

Estetski kočići

Estetki kočići su vrlo bitni bilo da se nalaze ispod metalne ili bezmetalne keramike obezbeđuju nam nevidljivost metala kroz krunicu ili kroz meka tkiva, a time i prirodnu boju mekih tkiva kao i prirodniju i transparentniju boju krunice.

početak stranice

 

Bezmetalne fasete

Postoje različite osnove za bezmetalnu keramiku. U zavisnosti od indikacije zavisi i vrsta "kapice" za bezmetalnu keramiku.

"Kapica" za prednje zube, je najtanja, sa mogućnošću za najbolju transparenciju. Tehnička izrada takvih kapica se vrši u Švedskoj.

Dodatne informacije.

početak stranice

 

Ukrasi na zubima

početak stranice

 

 

 

 


by Vladimir Marković

www.brzakupovina.com

 

sr en it